Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Το καλυτερο στη διατροφη μας!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εξελίσσει το σλόγκαν της εταιρείας «Το καλύτερο μας!» μέσω του βασικού μηνύματος «Το Καλύτερο στη διατροφή μας», θέλοντας να αναδείξει τα διατροφικά οφέλη των προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Η εκστρατεία αυτή έχει οικοδομηθεί πάνω στους δυο βασικούς πυλώνες της εταιρικής φιλοσοφίας της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Καταρχάς, στο όραμα και στην αποστολή της εταιρείας να συμμετέχει στη δημιουργία και στήριξη του καλύτερου για τον τόπο μας, όπως είναι οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες μας. Και βέβαια, στην πάγια δέσμευσή της, εδώ και δεκαετίες να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στους καταναλωτές, «δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό», προσφέροντας πάντα «Το καλύτερό μας! Το καλύτερο στη διατροφή μας!».

Οι πρωταγωνιστές  της εκστρατείας, Ολυμπιονίκες Μίλαν Τραΐκοβιτς, Ελένη Αρτυματά, Απόστολος Παρέλλης, Κυριάκος Ιωάννου και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου, απολαμβάνουν τα δικά τους αγαπημένα προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης,  το Φρέσκο Γάλα, το Στραγγάτο γιαούρτι και το γαλατάκι και συνυπογράφουν όλοι τη  διατροφική αξία των προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης ως «Το καλύτερο στη διατροφή μας!». 

Η εκστρατεία αναπτύσσεται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, σε digital Μέσα, στα Social Media, με outdoor branding και BTL ενέργειες, ενώ πλαισιώνεται με ειδικές δράσεις κι επιμέρους στοχευμένες επικοινωνιακές ενέργειες μέσω του προγράμματος Health Stories by Charalambides Christis. Η ανάπτυξη της εκστρατείας στο σύνολό της,  επικοινωνεί τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της ΧΚ και τα διατροφικά τους οφέλη και καταγράφει πλήρως γιατί τα προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης αποτελούν «Το καλύτερο στη διατροφή μας!».

Δες το trailer και τη πρώτη μας ταινία της τηλεοπτικής εκστρατείας, 

Αποδεχθείτε τα «Cookies» Κοινωνικών Μέσων/Δικτύων για να δείτε το περιεχόμενο.

Αποδεχθείτε τα «Cookies» Κοινωνικών Μέσων/Δικτύων για να δείτε το περιεχόμενο.

 

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.