Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Φυσικος Χυμος Life 2020

Χυμοί Life: Όλα, νέα!

Η Δέλτα, ειδικά με τη σειρά χυμών Life,  έχει κάνει την «ανατροπή των δεδομένων»….παράδοση! Έτσι, για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με τις τρεις νέες μοναδικές της σειρές που γίνονται οι γεύσεις της ζωής μας για κάθε μοναδική και διαφορετική στιγμή και, επικοινωνεί τα «νέα» της με μία εξ’ ίσου φρέσκια καμπάνια.

Οι ολότελα νέες γευστικές προτάσεις της Δέλτα, είναι τα Super Φρούτα,  μια μοναδική για Ελλάδα και Κύπρο καινοτομία που συνδυάζει όλα όσα απαιτεί μια προσεγμένη για διατροφή χωρίς καμία έκπτωση στην απόλαυση, τα  Φρούτα του Τόπου μας με αγαπημένους συνδυασμούς γεύσεων από 100% φυσικούς χυμούς και 100% ελληνικά φρούτα  και τα Φρούτα Εποχής, με τέλειους συνδυασμούς γεύσεων από τα καλύτερα και τα πιο ζουμερά φρούτα που μας δίνει η φύση  κάθε εποχή.

Η απολαυστική ταινία για τους Χυμούς Life, τους τοποθετεί κυριολεκτικά στο κέντρο της ζωής, μέσα σε ένα παραδοσιακό περιβόλι με όλα να συμβαίνουν γύρω τους. Χαρούμενες φωνές παιδιών που παίζουν ανέμελα, δροσερές εικόνες και η αίσθηση ζωντάνιας κυριαρχούν και μέσα σε 16 δευτερόλεπτα, η μικρή σε διάρκεια ταινία περνά πεντακάθαρα όλες τις αξίες των Χυμών Life: Ζωή, σε κάθε στιγμή- Η φύση στο ποτήρι μας.

Αποδεχθείτε τα «Cookies» Κοινωνικών Μέσων/Δικτύων για να δείτε το περιεχόμενο.

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.