Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Life Tsai 2020

Life Τσάι: Ολική επαναφορά!

Δεν είναι μόνο το νέο ταξιδιάρικο στη διάθεση μπουκάλι!

Σημασία, ακόμα μεγαλύτερη, έχει το…περιεχόμενο με τις διαλεχτές ποιοτικές γεύσεις που αναβαθμίζουν συνολικά την κατηγορία «κρύο τσάι» μέσα από τρεις μοναδικές σειρές:   

«LIFE TSAI WORLD RECIPES»  «LIFE TSAI SUPER HERBAL»  «LIFE TSAI HALF & HALF» Αυθεντικά, με σπάνιους συνδυασμούς από τα καλύτερα τσάγια του κόσμου.

Με κεντρικό μότο τη φράση slogan « Life Tsai. Έτσι πρέπει να είναι το tsai!»  είναι αμέσως αντιληπτή η…απόλυτη αυτοπεποίθηση της εταιρείας για την ποιότητα του προϊόντος της, αφού κλείνει το μάτι σε όλους και δηλώνει αυθεντία!

Η επικοινωνία που σχεδιάστηκε για το νέο λανσάρισμα του Life Τσάι, δεν θα μπορούσε παρά  να εκφράζει μια φευγάτη ατμόσφαιρα που παντρεύει αρμονικά το σημερινό life style της πόλης με όσα προσφέρουν η φύση και οι εξωτικοί συνειρμοί που γεννιούνται με τις εικόνες.  

Εκρηκτικά χρώματα που φέρνουν στο νου αρώματα και γεύσεις, όλα τοποθετημένα σε μια παλέτα που παραπέμπει στη πιο ανάλαφρη δροσιά!

Αυτή η καμπάνια, όχι μόνο μας φέρνει μια νέα ματιά στο «κρύο τσάι» αλλά και η ίδια είναι ένας νέος επικοινωνιακός δρόμος

Είναι μια ολοκληρωμένη εκστρατεία 360ο που δουλεύτηκε με ιδιαίτερα μεγάλο δημιουργικό κέφι γιατί απλούστατα το προϊόν εμπνέει όπως θα δείτε στην ταινία

Αποδεχθείτε τα «Cookies» Κοινωνικών Μέσων/Δικτύων για να δείτε το περιεχόμενο.

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.