Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Στραγγατο 2016

Χαραλαμπίδης Κρίστης Στραγγάτο,
Tο καλύτερό μας!
Το επίσημο γιαούρτι της Ολυμπιακής Ομάδας Κύπρου

Με κεντρικό μήνυμα «Το Καλύτερό μας!»  και με πρωταγωνιστές τους αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με τα χρώματα της Κύπρου, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ παρουσιάζει με περηφάνεια, σε μια εντυπωσιακή καμπάνια, την πλήρως ανανέωση γκάμα στραγγιστών γιαουρτιών της.

Το Στραγγάτο, ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην αγορά του γιαουρτιού στην Κύπρο, εδραιώνει την ηγετική του θέση, με σημαντικές καινοτομίες και επενδύσεις, που στόχο έχουν την διαχρονική εξασφάλιση της ποιότητας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Η οικογένεια του Στραγγάτο, που περιλαμβάνει το Αυθεντικό και το Light, εμπλουτίζεται με το νέο 0% άπαχο, ενώ για πρώτη φορά εισάγεται στην κυπριακή αγορά το νέο γιαούρτι 2% low fat, προσφέροντας επιπλέον επιλογές για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Η σειρά διατίθεται πλέον σε νέα μεγέθη και εργονομικές συσκευασίες, που είναι βολικά στο κράτημα και στην αποθήκευση, αλλά και νέα ζωηρά, φωτεινά χρώματα, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ μπαίνει επίσης δυναμικά στην κατηγορία του γιαουρτιού φρούτου, με το λανσάρισμα του νέου Στραγγάτο fruta. Χωρίς καθόλου λιπαρά και ζάχαρη (0% λιπαρά, 0% ζάχαρη), η γλυκιά του γεύση οφείλεται μόνο στα φρούτα και το φυσικό γλυκαντικό στέβια. Είναι διαθέσιμο σε πέντε λαχταριστές μίξεις φρούτων και υπερτροφών : Στραγγάτο fruta Φράουλα, Στραγγάτο fruta Ροδάκινο, Στραγγάτο fruta Superfood Berries, Στραγγάτο fruta Detox Mix και Στραγγάτο fruta Exotic Mix.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Στραγγάτο, το επίσημο γιαούρτι της Ολυμπιακής Ομάδας.

Το καλύτερό μας!

#StraggatoTeam #ToKaliteroMas #Rio 2016

http://straggatoteam.charalambideschristis.com.cy/

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.