Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Παγκοσμιος Ταυτοχρονος Μητρικος Θηλασμος 2019

5 Οκτωβρίου 2019

Επιτυχημένη και φέτος η εκδήλωση για τον Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό με τη στήριξη του προγράμματος, κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης, «Συμμετοχή».

Με σύνθημα ««Ενδυναμώνουμε τους Γονείς, Διευκολύνουμε τον Θηλασμό», συνολικά 224 μητέρες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, σε προκαθορισμένα σημεία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και θήλασαν 233 παιδιά, μεταφέροντας μήνυμα στήριξης για τη σημασία της συνεργασίας για την προστασία, προώθηση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής», υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγεία και τη συνεργασία του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της Χαραλαμπίδης Κρίστης «Συμμετοχή».

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει για 13η συνεχή χρόνια την Ημέρα Ταυτόχρονου Μητρικού Θηλασμού. Ως η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου προωθεί διαχρονικά το μητρικό θηλασμό, στηρίζοντας τις μητέρες που επιλέγουν να χαρίσουν στα παιδιά τους το ανεκτίμητο δώρο του θηλασμού, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί την κυπριακή κοινωνία για την αξία και τα οφέλη του. Την εκδήλωση , η οποία έχει καθιερωθεί σε επιτυχημένο θεσμό και προσελκύει μητέρες και παιδιά από όλη την Κύπρο, θα πλαισιώσει το φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης Plus εμπλουτισμένο με +40% φυσικό ασβέστιο, βιταμίνες A&D και φολικό οξύ, που ενδυναμώνει τον οργανισμό και συμβάλλει στην καλή υγεία των οστών.

Το σλόγκαν της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2019 της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό «Ενδυναμώνουμε τους Γονείς,  Διευκολύνουμε τον Θηλασμό» επιλέχθηκε προκειμένου να συμπεριλάβει όλες τις κατηγορίες γονέων του σημερινού κόσμου. Το να στοχεύσουμε στην υποστήριξη και των γονέων ώστε να ενδυναμωθούν, αποκτά καθοριστική σημασία προκειμένου εκείνοι, να επιτύχουν τους στόχους τους σε σχέση με τον θηλασμό.

Μπορούμε όλοι να υποστηρίξουμε αυτή τη διαδικασία, καθώς ο θηλασμός αποτελεί συλλογική προσπάθεια. Για να διευκολύνουμε τον θηλασμό, χρειάζεται όλοι να τον προστατεύσουμε, να τον προωθήσουμε και να τον υποστηρίξουμε. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το World Alliance for Breastfeeding Action (WABA):  http://worldbreastfeedingweek.org/.

« Πίσω

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.