Bagel all-in με Κυπριακό τυρί light Χαραλαμπίδης Κρίστης
Συστατικά
Για την ομελέτα:
2 κ.σ ελαιόλαδο
1/2 φλ σαλάτα καλαμποκιού Μπάρμπα Στάθης
2 αυγά
1 κ.σ μαργαρίνη Χαραλαμπίδης Κρίστης
Για την σός:
2 κ.σ μαγιονέζα light
10 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κ.σ ελαιόλαδο
Για το bagel:
1 bagel
1 κ.σ μαργαρίνη Χαραλαμπίδης Κρίστης
3 φέτες Κυπριακό τυρί light Χαραλαμπίδης Κρίστης
6 Χρωματιστά ντοματίνια
2 φέτες γαλοπούλα
Οδηγίες
Για την ομελέτα:
1. Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
2. Προσθέτουμε τη σαλάτα καλαμποκιού και τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και τα χτυπημένα αυγά.
4. Ψήνουμε για 1-2 λεπτά και διπλώνουμε την ομελέτα με σπάτουλα σε τετράγωνο σχήμα.
5. Για την σός: ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
6. Απλώνουμε την μαργαρίνη στα δύο κομμάτια bagel και ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι και από δύο πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
7. Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι να μαλακώσει και να πάρει χρώμα.
8. Απλώνουμε την σός και στις δύο φέτες του bagel. Στο κάτω μέρος προσθέτουμε τα ντοματίνια, την γαλοπούλα, το χαλούμι, την ομελέτα και κλίνουμε με