Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
17 Φεβρουαρίου 2023
Cheesecake με Γιαούρτι!
Προετοιμασία
20
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
0
Λεπτά
Μερίδες
8
Συστατικά
Για τη βάση:
- 1 συσκευασία Μπισκότα τύπου Digestive (θρυμματισμένα)
- 125g. Βούτυρο (λιωμένο )
Για την κρέμα
- 400g. Στραγγάτο fruta, Γιαούρτι Φράουλα, Χαραλαμπίδης Κρίστης
- 400g. Τυρί κρεμά
- 150g. Ζάχαρη Αχνή
- 300g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φυτική Κρέμα
- 1 κάψουλα Βανίλιας
Οδηγίες
Για τη βάση
- Θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με το βούτυρο. Ανακατεύετε καλά.
- Μετά στρώνετε το μείγμα από το μπισκότο με τα χέρια σας σε ένα 24άρι ταψί με αποσπώμενη βάση.
Για την κρέμα
- Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το τυρί κρεμά την κρεμά και την ζάχαρη και κτυπάτε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
- Προσθέστε το γιαούρτι και την βανίλια και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει μια πλούσια κρέμα.
- Απλώνετε την κρέμα μέσα στο ταψί με τα μπισκότα με μια σπάτουλα και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει καλά.
- Όταν παγώσει καλά, γαρνίρετε με φράουλες ή με μαρμελάδα και σερβίρετε.