Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Παγωτο Γιαουρτι | Χαραλαπιδης Κριστης

Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
13 Αυγούστου 2024

Παγωτό Γιαούρτι με αυθεντικό στραγγάτο γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης, κρέμα γάλακτος και φρούτα του δάσους.

Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
0
Λεπτά
Μερίδες
10

Συστατικά

  • 300 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος, 35% λιπαρά,
  • 200 g. Ζάχαρη Άχνη
  • 600 g. Στραγγάτο Γιαούρτι Αυθεντικό (10% λιπαρά),  Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • 250 g. Φρούτα του Δάσους (κατεψυγμένα)

Οδηγίες

  1. Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνετε την κρέμα και τη ζάχαρη άχνη. Χτυπάτε τα υλικά με το σύρμα μέχρι να γίνει μια ωραία σαντιγί.
  2. Μετά προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε ακόμα λίγο.
  3. Αφαιρείτε τον κάδο από το μίξερ και ρίχνετε μέσα τα παγωμένα φρούτα. Ανακατεύετε ελαφρώς με μια σπάτουλα.
  4. Μεταφέρετε το μείγμα σε ορθογώνια φόρμα ή σε ατομικά φορμάικα και το μεταφέρετε στην κατάψυξη για 6 με 7 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
  5. Τέλος, βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και με ένα κουτάλι παγωτού σερβίρετε αμέσως σε μπαλίτσες.   

Tip: Μπορείτε να προσθέσετε μέλι αντί για ζάχαρη. Επίσης, για περισσότερη ένταση, δοκιμάστε λίγη υγρή βανίλια.

© 2025 Charalambides Christis. All rights reserved.