Κατάλληλο για χορτοφάγους
18 Μαΐου 2021
Σαλάτα Καρπούζι με Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Προετοιμασία
5
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
5
Λεπτά
Μερίδες
4

Συστατικά
- ½ μέτριο καρπούζι
- 1 Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
- ½ δέσμη φυλλαράκια Δυόσμου
- 2 κουταλιές Κουκουνάρια (καβουρδισμένα )
- Λίγο μαύρο Σουσάμι
Οδηγίες
- Κόβετε το καρπούζι σε φέτες, τις ξεφλουδίζετε και κόβετε την ψίχα σε στρογγυλά κομμάτια με το εργαλείο παριζιέν και τα τοποθετείτε σε μια μεγάλη πιατέλα .
- Παίρνετε το χαλλούμι και το κόβετε με ένα μικρό στρογγυλό κουπάτ. Σκορπάτε τα κομμάτια χαλλουμιού πάνω από το καρπούζι.
- Προσθέτετε τα φύλλα δυόσμου, τα καβουρδισμένα κουκουνάρια και σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο μαύρο σουσάμι.