Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Σαλατα Καρπουζι με Πισσουρκωτικο αιγοπροβειο Χαλλουμι Χαραλαμπιδης Κριστης

Κατάλληλο για χορτοφάγους
18 Μαΐου 2021

Σαλάτα Καρπούζι με Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Προετοιμασία
5
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
5
Λεπτά
Μερίδες
4

Συστατικά

  • ½ μέτριο καρπούζι
  • 1 Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • ½ δέσμη φυλλαράκια Δυόσμου
  • 2 κουταλιές Κουκουνάρια (καβουρδισμένα ) 
  • Λίγο μαύρο Σουσάμι

Οδηγίες

  1. Κόβετε το καρπούζι σε φέτες, τις ξεφλουδίζετε και κόβετε την ψίχα σε στρογγυλά κομμάτια με το εργαλείο παριζιέν και τα τοποθετείτε σε μια μεγάλη πιατέλα .
  2. Παίρνετε το χαλλούμι και το κόβετε με ένα μικρό στρογγυλό κουπάτ. Σκορπάτε τα κομμάτια χαλλουμιού πάνω  από το καρπούζι.
  3. Προσθέτετε τα φύλλα δυόσμου, τα καβουρδισμένα κουκουνάρια και σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο μαύρο σουσάμι.
© 2025 Charalambides Christis. All rights reserved.