Giorgos Erotokritou Chef de cuisine
Κατάλληλο για χορτοφάγους
18 Νοεμβρίου 2020
Γιουβέτσι με Πισσουρκώτικο Πρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης
Προετοιμασία
60
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
60
Λεπτά
Μερίδες
5
Συστατικά
- 2 φιλέτα Κοτόπουλο (κομμένα σε λωρίδες)
- ½ κιλό Κριθαράκι (βρασμένο)
- 3 συσκευασίες Πισσουρκώτικο Πρόβειο Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης (κομμένο σε κύβους)
- 3 κουταλιές Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
- ½ φλιτζάνι Κρασί (κόκκινο ξηρό)
- 2 κονσέρβες Ντομάτες (ψιλοκομμένες)
- 1 πρέζα Ζάχαρη
- 4-5 κόκκους Μπαχάρι (ολόκληρους)
- 1 ξυλάκι Κανέλα
- 2 Δαφνόφυλλα
- 1 φλιτζάνι Χαραλαμπίδης Κρίστης Αναρή Ξηρή (τριμμένη)
- Αλάτι & Πιπέρι