Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Ριγκατονι με Μαργαρινη | Χαραλαμπιδης Κριστης

Χριστίνα Χριστοφή
Κατάλληλο για χορτοφάγους
30 Σεπτεμβρίου 2024

Ριγκατόνι με κρεμώδη σάλτσα από καραμελωμένο κρεμμύδι και μαργαρίνη original Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Προετοιμασία
15
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
30
Λεπτά
Μερίδες
2

Συστατικά

  • 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κ.γ φρέσκο ​​θυμάρι
  • 40 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη Original (+20g. για το τέλος)
  • 250 g. ριγκατόνι (μισό πακέτο)
  • 200 μλ Χαραλαμπίδης Κρίστης Κρέμα Γάλακτος, 35% λιπαρά
  • 60 g. παρμεζάνα
  • Αλάτι/ πιπέρι
  • Πιπέρι / Ξύσμα λεμόνι
  • Τσαιβς

Οδηγίες

  1. Μαλακώνουμε τα κρεμμύδια στην μαργαρίνη με αλάτι,πιπέρι και θυμάρι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και κάνουμε υπομονή για να καραμελωσουν καλά.
  2. Μαγειρεύουμε  τα ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό ακολουθώντας τις οδηγίες του κουτιού, κρατώντας 1 κούπα με νερό ζυμαρικών.
  3. Όταν είναι έτοιμα τα κρεμμύδια βάζουμε κρέμα γάλακτος και 3-4  κουταλιες της σουπας νερο μαζί τους στο τηγάνι και έπειτα τα προσθέτουμε στο μίξερ για να δημιουργήσουμε την σάλτσα.
  4. Προσθέτουμε την σάλτσα σε ένα τηγάνι μαζί με 20 γρ μαργαρίνη και τα ζυμαρικά. Για να ζεσταθούν. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα, ξύσμα λεμόνι και τριμμένο πιπέρι.
© 2025 Charalambides Christis. All rights reserved.