Charalambides Christis

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εξελίσσει το σλόγκαν της εταιρείας «Το καλύτερο μας!» μέσω του βασικού μηνύματος «Το Καλύτερο στη διατροφή μας», θέλοντας να αναδείξει τα διατροφικά οφέλη των προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης. 

Περισσότερα

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Σαλατα με φετα στην κρουστα

Αθηνά Λοιζίδου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
14 Μαΐου 2020

Σαλάτα με φέτα στην κρούστα

Προετοιμασία
5
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
10
Λεπτά
Μερίδες
2

Συστατικά

  • 60 γρ. 2 φύλλα κρούστας (το κάθε φύλλο κομμένο σε τέσσερα κομμάτια)
  • 120 γρ. Χαραλαμπίδης Κρίστης Φέτα (κομμένη σε κομμάτια, 30 γρ. το ένα) 
  • Ελαιόλαδο για επάλειψη
  • 3 ποτήρια φύλλα ρόκας
  • 20 γρ. καρύδια, καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 6 λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 60 γρ. μέλι
  • 45 γρ. μυλόξυδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Οδηγίες

  1. Φτιάχνουμε πρώτα τα «πακετάκια» κρούστας με φέτα. Παίρνουμε ένα κομμάτι φύλλο
  2. κρούστας και αλείφουμε και τις δύο πλευρές του με ελαιόλαδο. Τυλίγουμε μέσα ένα κομμάτι φέτα και το διπλώνουμε φτιάχνοντας ένα «πακετάκι». Επαναλαμβάνουμε μέχρι να χρησιμοποιήσουμε όλη την κρούστα.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και βάζουμε τα «πακετάκια» σε ένα ταψάκι. Ψήνουμε για δέκα λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει η κρούστα.
  4. Φτιάχνουμε τη σος της σαλάτας, κτυπώντας όλα τα υλικά της σε ένα μικρό μπολ με ένα σύρμα.
  5. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη ρόκα και την ανακατεύουμε με τη σος. Βάζουμε τη σαλάτα σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και σκορπούμε πάνω τα καρύδια και τις λιαστές ντομάτες. Τοποθετούμε τα πακέτα πάνω απ’ τη σαλάτα. Σερβίρουμε αμέσως.
© 2021 Charalambides Christis. All rights reserved.