Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Μπισκοτα με Goji Berries | Χαραλαμπιδης Κριστης

Γιώργος Ερωτοκρίτου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
23 Αυγούστου 2023

Soft cookies με Goji Berries, λεύκη σοκολάτα & τη δική μας μαργαρίνη <3

Προετοιμασία
20
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
15
Λεπτά
Μερίδες
12

Συστατικά

  • 150 g. Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη original
  • 150 g. καστανή Zάχαρη
  • 80 g. κρυσταλλική Zάχαρη
  • 2 Aυγά
  • 1 πρέζα Αλάτι
  • 1 κουταλάκι υγρή Βανίλια
  • 280 g. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις  
  • ½ κουταλάκι μαγειρική Σόδα
  • 100 g. αποξηραμένα Goji Berries (μουλιασμένα και στραγγισμένα )
  • 100 g. σταγόνες λευκής Σοκολάτας

Οδηγίες

  1. Μέσα στον κάδο του μίξερ ρίχνετε τη μαργαρίνη μαζί με τα δύο είδη ζάχαρης. Χτυπάτε με το φτερό μέχρι να "στρατέψει" το μείγμα.
  2. Προσθέτετε τα αυγά, το αλάτι και τη βανίλια. Ανακατεύετε με μια σπάτουλα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.
  3. Μετά ρίχνετε τα υπόλοιπα στερεά υλικά και ανακατεύετε με τον ίδιο τρόπο.
  4. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και κλείνετε με μεμβράνη. Τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  5. Ετοιμάζετε λαμαρίνες με αντικολλητικό χαρτί. Με ένα κουτάλι ή ένα scoop παγωτού βγάζετε μπαλίτσες από το μείγμα και τοποθετείτε μέσα στη λαμαρίνα, κρατώντας αρκετή απόσταση τη μια από την άλλη.
  6. Τέλος ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 13-15 λεπτά.
© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.