Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Παραδoση εργου αναβαθμισης της γειτονιας των αγιων ομολογητων

21 Ιουνίου 2019

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, η εταιρεία μας μέσω του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας, στην Πλατεία Πλατάνου στους Άγιους Ομολογητές, την παράδοση του έργου αναβάθμισης της γειτονιάς Αγίων Ομολογητών, «Ανθρώπινες Γειτονιές - Άγιοι Ομολογητές».

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ με όχημα το γαλατάκι μας, συνέλαβε με τη νέα δράση του προγράμματος «Ανθρώπινες Γειτονιές» στην  αναβάθμιση της γειτονιάς των Αγίων Ομολογητών, γενέτειρας της γαλακτοβιομηχανίας, το 1945. Η  συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτήθηκε, από το κυπριακό Love Brand, το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης και τις πωλήσεις της συλλεκτικής συσκευασίας του, που απεικόνιζε τους πρωταγωνιστές της  κινηματογραφικής ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι».

Σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών, το έργο ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας και ο πυρήνας των Αγίων Ομολογητών, παραδόθηκε στους πολίτες, πλήρως αναβαθμισμένος, ακολουθώντας ειδικό σχέδιο βελτίωσης και εξωραϊσμού της γειτονιάς, με ανακυκλώσιμα υλικά και φωταγώγηση, με ενεργειακό φωτισμό,  παγκάκια πλαισιωμένα από ανθοδόχους και ασφαλτόστρωση.  H γειτονιά των Αγίων Ομολογητών είναι πλέον περιβαλλοντικά πιο φιλική και οικιστικά πιο ανθρώπινη, τόσο για την καθημερινότητα των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Χαραλαμπίδης Κρίστης και τη δράση του προγράμματος «Ανθρώπινες Γειτονιές»,  αναβαθμίστηκε αισθητικά και λειτουργικά η περιοχή από την εκκλησία Αγίων Ομολογητών μέχρι την Πλατεία  Πλατάνου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ και η αισθητική τους δένει αρμονικά με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της δράσης «Ανθρώπινες Γειτονιές»  παρενέβη εικαστικά και στα εγκαταλελειμμένα κτίρια στην κύρια αυτή οδό των Αγίων Ομολογητών.

Ο αγαπητός τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου μέσα από έναν συμβολικό μελωδικό χαιρετισμό, ερμήνευσε  a capella το φημισμένο τραγούδι «Πλάτανος». Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο έργο και στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο για τους προσκεκλημένους  στο «Αχίλλειο».

Ο Προέδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κ Χαραλαμπίδης σε σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε: “ Το σημερινό έργο που παραδίδουμε,  στο πλαίσιο της δράσης «Ανθρώπινες Γειτονιές» του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας μας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, καταγράφει την απόφαση και τη σταθερή δέσμευσή μας να ανταποδίδουμε την καθημερινή εμπιστοσύνη των Κύπριων καταναλωτών μας, στον τόπο μας, στην κοινωνία μας, στη γειτονιά μας».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης σημείωσε «η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης. με αυτή τη γενναιόδωρη χορηγία συμπορεύεται μαζί με τον Δήμο Λευκωσίας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ιστορική γειτονιά των Αγίων Ομολογητών. Η συμβολή της εταιρείας στις προσπάθειες υλοποίησης έργων περιβαλλοντικής αναβάθμισης του πυρήνα των Αγίων Ομολογητών είναι ιδιαίτερα σημαντική ».

#Symmetochi#GinomasteKaliteroi

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται
 και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας την
 μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Follow #CharalambidesChristis :
Website: http://charalambideschristis.com.cy/
#myMilk: https://www.mymilk.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg
LinkedIn
: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd

« Πίσω

© 2022 Charalambides Christis. All rights reserved.