Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Δελτια Τυπου

Εντείνονται οι προετοιμασίες και στα κατεχόμενα, για άμεση έναρξη εξαγωγών Χαλλουμιού

Έντονες είναι οι προετοιμασίες στα κατεχόμενα για την έναρξη εξαγωγών του χαλλουμιού από το φθινόπωρο του 2021. Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Kıbrıs, που έχει τίτλο «Σήκωσαν τα μανίκια για το χαλλούμι».

Διαβάστε περισσότερα για το Εντείνονται οι προετοιμασίες και στα κατεχόμενα, για άμεση έναρξη εξαγωγών Χαλλουμιού

Σχέδιο τόνωσης των εξαγωγών χαλλουμιού

Σχέδιο προώθησης των κυριότερων εξαγώγιμων κυπριακών προϊόντων μελετά η Κυπριακή Κυβέρνηση, με σκοπό να αντιμετωπίσει τη μείωση των εξαγωγών και την αύξηση του εμπορικού ελλείμματος που παρατηρήθηκε λόγω της πανδημίας

Διαβάστε περισσότερα για το Σχέδιο τόνωσης των εξαγωγών χαλλουμιού

Νέος Διαγωνισμός της Χαραλαμπίδης Κρίστης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέγας χορηγός της ΚΟΕ και της ΚΕΠΕ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, εύχεται καλή επιτυχία στην κυπριακή ομάδα, μέσω ενός μοναδικού διαδικτυακού διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα για το Νέος Διαγωνισμός της Χαραλαμπίδης Κρίστης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

«Ο Γαλακτοκομικός Πολιτισμός της Κύπρου» στο Υπουργείο Εξωτερικών

Σήμερα παραδόθηκαν, από την πρόεδρο του Μουσείου Κυπριακών Τροφίμων Δρ Χρυσταλλένη Λαζάρου και τον πρόεδρο της Χαραλαμπίδης Κρίστης κ. Αλέξη Χαραλαμπίδη στον έντιμο υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, 6 αντίτυπα της έκδοσης: «Ο Γαλακτοκομικός Πολιτισμός της Κύπρου: Ιστορία-Παραδόσεις-Λαογραφία», στα ελληνικά και αγγλικά.

Διαβάστε περισσότερα για το «Ο Γαλακτοκομικός Πολιτισμός της Κύπρου» στο Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Γαλακτοκομικός Πολιτισμός της Κύπρου

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Κύπρου και ιδιαίτερα το χαλλούμι, θεωρούνται τροφές που καθορίζουν την ταυτότητα μας ως λαό , έχουν τη δική τους κρυφή ιστορία, η οποία και σημαδεύει την ιστορία του τόπου δια μέσου των αιώνων. Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ανακοινώνει  την κυκλοφορία της έκδοσης: «Ο Γαλακτοκομικός Πολιτισμός της Κύπρου: Ιστορία-Παραδόσεις-Λαογραφία». Ο τόμος συνεκδίδεται με την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Διαβάστε περισσότερα για το Ο Γαλακτοκομικός Πολιτισμός της Κύπρου

Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα Δημοτικά Σχολεία

Το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαραλαμπίδης Κρίστης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», τιμά σε συνεργασία με την ΚΕΠΕ, τα παιδιά που συμμετείχαν, εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν, κι έδωσαν το καλύτερο τους, στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα για το Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα Δημοτικά Σχολεία

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης γιορτάζει την 1η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και κερνάει!

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, η οποία γιορτάζεται την 1η Ιουνίου, αναδεικνύει την τεράστια σημασία του γάλακτος στην υγεία, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης προσκαλεί την 1η Ιουνίου όλους τους φίλους και καταναλωτές της να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της. Εκεί, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, θα μπορέσουν να τυπώσουν το προσωπικό τους κουπόνι και με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και να απολαύσουν το αγαπημένο του γαλατάκι, από το κατάστημα  της επιλογής τους!

Διαβάστε περισσότερα για το Η Χαραλαμπίδης Κρίστης γιορτάζει την 1η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και κερνάει!

H Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια «Η δύναμή μας… είναι το καλύτερό μας! » 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή εκστρατεία της, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 2 Μαΐου, στο σύνολο των Μέσων, θα φωτίσει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της και την εταιρική αποστολή της. Η επικοινωνιακή εκστρατεία «Η δύναμή μας….είναι το καλύτερό μας!», έχει ως κύριο όχημα την τηλεοπτική ταινία, διάρκειας 50’’, που υπογράφει ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Ευθύμης Σανίδης.

Διαβάστε περισσότερα για το H Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια «Η δύναμή μας… είναι το καλύτερό μας! » 

Νέο Πισσουρκώτικο Τρίμμα Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε 2 τύπους τρίμμα από Χαλλούμι και Αναρή και τρίμμα από Αναρή

Η  Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της διαρκούς φροντίδας της εταιρείας για τη δημιουργία και διάθεση νέων προϊόντων υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας στην αγορά, τοποθετεί από τις 19 Απριλίου, το παραδοσιακά γευστικό Χαραλαμπίδης Κρίστης Πισσουρκώτικο τρίμμα σε δύο τύπους!

Διαβάστε περισσότερα για το Νέο Πισσουρκώτικο Τρίμμα Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε 2 τύπους τρίμμα από Χαλλούμι και Αναρή και τρίμμα από Αναρή

Νέος Διαγωνισμός Χαραλαμπίδης Κρίστης - Στραγγάτο με δώρο 1 κουζίνα από το Cuccina & Cuccina

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόλις έχει ξεκινήσει! Η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου @charalambideschristis και η Χριστιάνα Αριστοτέλους @christianaari ανακοινώνουν την έναρξη του μεγαλύτερου διαγωνισμού για το 2021 προσφέροντας μια κουζίνα από τα καταστήματα Cuccina & Cuccina!

Διαβάστε περισσότερα για το Νέος Διαγωνισμός Χαραλαμπίδης Κρίστης - Στραγγάτο με δώρο 1 κουζίνα από το Cuccina & Cuccina
Προηγουμένη
από 4
Εμφάνιση 1-10 από 36
© 2021 Charalambides Christis. All rights reserved.