Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

η Χαραλαμπιδης Κριστης λανσαρει στην Κυπριακη αγορα τρεις ακομη νεους κωδικους της κορυφαιας εταιρειας Μπαρμπα Σταθης

4 Ιανουαρίου 2021

Χρόνια τώρα, στη Χαραλαμπίδης Κρίστης, η σταθερά υψηλή Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, είναι πια μέρος της εταιρικής μας ταυτότητας.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, και ζώντας σε μία εποχή με ρυθμούς που γίνονται ολοένα και πιο γρήγοροι, συνεργαζόμενοι με την κορυφαία στο είδος της εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, λανσάρουμε στην κυπριακή αγορά τρεις ακόμη νέους κωδικούς. 

Πιο συγκεκριμένα, δυο κωδικούς από τη σειρά «Ας Μαγειρέψουμε», για θρεπτικά, οικογενειακά γεύματα, που απαιτούν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας σε γεύσεις παραδοσιακών συνταγών που λατρεύουμε τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα και, έναν κωδικό με ραδίκια, τα παραδοσιακά και θρεπτικά  ελληνικά χόρτα:

Σειρά «Ας Μαγειρέψουμε»

  • Μπάρμπα Στάθης Φασόλια χάντρες λαδερά 1000g: συνδυασμός λαχανικών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και βιταμίνη C.
  • Μπάρμπα Στάθης Ρεβίθια 750g: συνδυασμός λαχανικών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Και

  • Μπάρμπα Στάθης Ελληνικά χόρτα – ραδίκια 600g: Με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α, C και πρωτεΐνες, ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει ένα ακόμη διάσημο λαχανικό στο πιάτο σας!

Τα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης είναι γνωστά, εδώ και 50 χρόνια, τόσο για την υψηλή ποιότητα που τα χαρακτηρίζει, όσο και για τα μοναδικής γευστικότητας λαχανικά που προσφέρουν. Οι άνθρωποι της Μπάρμπα Στάθης είναι παρόντες σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ενώ η συγκομιδή, η μεταφορά, η άμεση κατάψυξη, όλες οι διαδικασίες είναι αυστηρά ελεγχόμενες σε κάθε λεπτομέρεια. Για αυτούς τους λόγους η φρεσκάδα και η διατροφική αξία όλων των προϊόντων Μπάρμπα Στάθης είναι κορυφαία και ακλόνητη τόσες δεκαετίες.

Με τα νέα προϊόντα λοιπόν Μπάρμπα Στάθης αναβαθμίζουμε τόσο την ποιότητα στη διατροφή μας, όσο και την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

« Πίσω

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.