Charalambides Christis

Στην Κορυφη του Κοσμου το ΠοΠ οργανικο Χαλλουμι | Χαραλαμπιδης Κριστης

10 Νοεμβρίου 2022

News Item Image

Στις 2 Νοεμβρίου 2022, στο Newport της Ουαλίας το ΠΟΠ Οργανικό Χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού, «World Cheese Awards 2022-2023».

Η παγκόσμια γιορτή του τυριού, συγκεντρώνει διακεκριμένους τυροπαραγωγούς, λιανοπωλητές, αγοραστές και ειδικούς κριτικούς γευσιγνωσίας. Η διάκριση, ήρθε μέσα από 4.434 διαφορετικά τυριά 900 εταιρειών και από 40 χώρες, ως μία ακόμα  επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας να αναδείξει τις αξίες του γαλακτοκομικού πολιτισμού και την ποιότητα των αυθεντικών κυπριακών τυροκομικών προϊόντων, διεθνώς.

Τα τυριά, βαθμολογήθηκαν για την εμφάνιση, τα αρώματα, και την υφή, με κορυφαίο κριτήριο το τρίπτυχο αίσθηση- γεύση- επίγευση που αποδίδουν στον ουρανίσκο. Κριτές, 250 κορυφαίοι ειδικοί, από 38 διαφορετικές χώρες.

Κορυφαίες χώρες με παράδοση στη γαλακτοκομία όπως η Γαλλία, η Ιταλία, ο Καναδάς, η Αργεντινή, η Σλοβενία και το Ισραήλ, ήταν εκεί ανεβάζοντας τον ποιοτικό πήχη του ανταγωνισμού πολύ ψηλά, κάνοντας ταυτόχρονα τη βράβευση της Χαραλαμπίδης Κρίστης, ακόμα πιο σημαντική.

Το ΠΟΠ Οργανικό Χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, παράγεται μόνο με οργανικό αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα και η βράβευση του από τον παγκόσμιο διαγωνισμό, δεδομένης της αυστηρής κρητικής των κορυφαίων ειδικών, αποτελεί για την εταιρεία ένα τεράστιο κίνητρο ώστε να συνεχίσει με πάθος να προσφέρει αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα, να προσφέρει το καλύτερό στη διατροφή μας.

« Πίσω

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.