Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

«ενωνουμε τη Φωνη μας για τα παιδια της Κυπρου»: ΣυΜΜεΤοΧη-ENAVSMA FOUNDATION-GALAXIAS PRODUCTIONS

3 Ιουλίου 2024

News Item Image

10 Καλλιτέχνες

12 Συναυλίες

10+ Υποτροφίες

Το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαραλαμπίδης Κρίστης, «Συμμετοχή» και το ENAVSMA Foundation, μαζί με την «GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS» συνεργάζονται για την πραγματοποίηση ενός Παγκύπριου προγράμματος υποτροφιών για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου (μάστερ), πλήρους φοίτησης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2025 – 2026.

Κάνοντας πράξη το μήνυμα «Ενώνουμε τη Φωνή μας για τα παιδιά της Κύπρου» πραγματοποιούνται 12 συναυλίες με 10 αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, η Μαρινέλλα, ο Στέλιος Διονυσίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, οι Alcatrash, η Δέσποινα Βανδή, οι Kings, οι Μέλισσες, η Έλενα Παπαρίζου στηρίζουν τη συνεργασία αυτή και κάνουν ανοιχτή πρόσκληση για τη συμμετοχή του κοινού σε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να συμβάλει στην αύξηση των τουλάχιστον 10 υποτροφιών για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου (μάστερ), πλήρους φοίτησης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2025 – 2026 που θα προσφερθούν σε νέες και νέους της Κύπρου. Για την έμπρακτη συμμετοχή και προσφορά, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί το https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=TY49BVUEZ95JC.

Για τη διεκδίκηση των υποτροφιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τους σχετικούς κανονισμούς που θα καθοριστούν και θα δημοσιευτούν στον έβδομο κύκλο αιτήσεων που αναμένεται στις αρχές του 2025. Οι υποτροφίες προσφέρονται για όλους τους κλάδους σπουδών σε οποιοδήποτε Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κύπρου ή του εξωτερικού και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με το πέρας των συναυλιών.  

Οι αιτήσεις για την υποτροφία θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα www.enavsma.com. Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας, μπορούν να υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@enavsma.com. Τονίζεται ότι μόνο οι πλήρεις αιτήσεις που πληρούν τους απαιτούμενους όρους και προϋποθέσεις και συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά θα προχωρούν στο στάδιο της αξιολόγησης.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

* Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα αυθεντικής γευστικής απόλαυσης και υψηλής διατροφικής αξίας. Η ποιότητα της Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου, καθώς δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 32 χώρες. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, ενώ παράλληλα εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ESG, το οποίο αναπτύσσεται σε όλο το οικοσύστημα της εταιρίας. Ενσωματώνοντας την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και, μαζί με το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή», αποτελεί πρότυπο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και έμπρακτης προσφοράς και σε κοινωνικές ανάγκες Παγκύπρια, θέτοντας στο επίκεντρο τα παιδιά και τη νέα γενιά, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διατροφής, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας τους. Επιπλέον, συνεχίζει να κάνει πράξη το όραμά της για τη διάδοση του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού ιδεώδους, συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζοντας Κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες.

Website: http://charalambideschristis.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/

Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@charalambideschristis

* Το Enavsma Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνοντας σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο. Μέχρι τώρα το ίδρυμα έχει παραχωρήσει 19 υποτροφίες αξίας πέραν των €130.000. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.enavsma.com/

« Πίσω

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.