Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Συμμαχοι, για το καλυτερο στη διατροφη μας

22 Νοεμβρίου 2021

News Item Image

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συμμετέχει και στηρίζει έμπρακτα το 11ο Συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, από τις 19-21/11.

Η ισχυρότερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, δημιουργεί με συνέπεια γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες, που συμβάλλουν στην  ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή για μικρούς και μεγάλους.

Στο διεθνές συνέδριο η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συμμετέχει με όχημα επικοινωνίας, το φρέσκο αγελαδινό βιολογικό γάλα 1,5%, που αποδεδειγμένα αποτελεί ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας για την υγεία και τη δύναμη του ανθρώπινου οργανισμού.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ως η ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ισχυρή σύμμαχος των ειδικών για το καλύτερο στη διατροφή μας!

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Σύμμαχοι για το καλύτερο στη διατροφή μας», η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ενισχύει τη συμμαχία δημιουργώντας μία ειδική ιστοσελίδα.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει   διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης  εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,  ανταποκρίνεται παγκύπρια,  αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας.

« Πίσω

© 2024 Charalambides Christis. All rights reserved.