Frixos Personal Chefing
Κατάλληλο για χορτοφάγους
11 Ιουλίου 2024
Σούπα αγγουριού με στραγγάτο γιαούρτι αυθεντικό Χαραλαμπίδης Κρίστης. Βρείτε τα συστατικά και τις οδηγίες στην ιστοσελίδα μας.
Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
0
Λεπτά
Μερίδες
6
Συστατικά
- 1250g Αγγουράκια, χοντροκομμένα αφού τα ξεφλουδίσετε και αφαιρέσετε τους σπόρους
- 350g Στραγγάτο Γιαούρτι Αυθεντικό, Χαραλαμπίδης Κρίστης
- 1 Αβοκάντο, κομμένο στη μέση και αφαιρεμένο το κουκούτσι
- 50ml Χυμός Λεμονιού
- 2 Φρέσκα Κρεμμυδάκια, χοντροκομμένα
- 1 Ματσάκι Φρέσκος Δυόσμος
- 1 Ματσάκι Φρέσκος Κόλιανδρος
- 1 Ματσάκι Μαϊντανός
- 1 κ.σ. Μέλι
- 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. Νιφάδες Τσίλι, για γαρνίρισμα
- 1 κ.γ. γλυκού Αλάτι
- ¼ κ.γ. Φρεσκοτριμμένο Λευκό Πιπέρι
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν εντελώς λεία. Η σούπα πρέπει να έχει ένα απαλό πράσινο χρώμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα ή τουλάχιστον για 4 ώρες.
- Την επόμενη μέρα, την σερβίρουμε κρύα, γαρνίροντας με τις νιφάδες τσίλι.