Charalambides Christis
Αναζήτηση στον ιστότοπο
Κυρίως περιεχόμενο ιστοσελίδας

Μους με βερικοκα και Στραγγατο Γιαουρτι Light Χαραλαμπιδης Κριστης

Αθηνά Λοιζίδου
Κατάλληλο για χορτοφάγους
15 Μαΐου 2020

Ελαφρύ, νόστιμο και δροσερό γλυκό φτιαγμένο με Στραγγάτο Γιαούρτι Light Χαραλαμπίδης Κρίστης και ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα της εποχής, τα βερίκοκα.

Προετοιμασία
10
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
10
Λεπτά
Μερίδες
4

Συστατικά

  • 2 μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
  • 500 γρ. βερίκοκα χωρίς κουκούτσι
  • 1 κιλό Στραγγάτο Γιαούρτι Light Χαραλαμπίδης Κρίστης
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 250 ml ζεματιστό νερό
  • 2 φακελάκια ζελατίνη
     

Οδηγίες

  1. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα φρούτα μαζί με το Στραγγάτο Γιαούρτι Light Χαραλαμπίδης Κρίστης και τη ζάχαρη. 
  2. Βάζουμε το ζεματιστό νερό σε ένα φλιτζάνι και διαλύουμε μέσα τη ζελατίνη.
  3. Ρίχνουμε τη διαλυμένη ζελατίνη στο μπλέντερ και κτυπούμε για 1 λεπτό ή μέχρι να έχουμε ένα πολτό.
  4. Βάζουμε το μείγμα στο μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο 3 ώρες για να πήξει και να παγώσει.
  5. Σερβίρουμε τη μους με φρέσκα βερίκοκα.
© 2022 Charalambides Christis. All rights reserved.