Γιώργος Ερωτοκρίτου
13 Μαΐου 2022
Χοιρινά Φιλετάκια από τον σεφ μας!
Προετοιμασία
20
Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
15
Λεπτά
Μερίδες
4
Συστατικά
- 1 κιλό Χοιρινά φιλετάκια (κομμένα και χτυπημένα ελαφρώς)
- 3 κουταλιές Χαραλαμπίδης Κρίστης μαργαρίνη original
- ½ Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο )
- 2 κουταλιές Μουστάρδα
- ½ φλιτζάνι Λευκό κρασί
- 1 φλιτζάνι φρέσκα Κρέμα
- Αλάτι & Πιπέρι
- Λίγο Δεντρολίβανο
Οδηγίες
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε τη μαργαρίνη να λιώσει και στη συνέχεια σοτάρετε τα φιλετάκια μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι και μαγειρεύετε για ακόμα 5 λεπτά.
- Μετά βάζετε τη μουστάρδα και το κρασί. Αφήνετε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.
- Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τη φρέσκα κρέμα.
- Ανακατεύετε και χαμηλώνετε τη φωτιά ώστε να σιγοβράσει το φαγητό για 6 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τέλος, προσθέτετε το δεντρολίβανο και σερβίρετε.