Σαλάτα με λαχανικά, χοιρινή κρασάτη Λούντζα και Χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Συστατικά
-
2 Ντομάτες (κομμένες σε κύβους)
-
2 Αγγουράκια (κομμένα σε κυβάκια)
-
1 Κρεμμύδι (κομμένο σε ροδέλες)
-
1 Συσκευασία Χαραλαμπίδης Κρίστης βιολογικό χαλλούμι (κομμένο σε κύβους)
-
3 φέτες χοιρινή κρασάτη Λούντζα (κομμένη σε μικρούς κύβους)
-
Λίγο Ελαιόλαδο
-
Λίγα φρέσκα φύλλα Δυόσμου
-
Λίγο χυμό Λεμονιού
-
Αλάτι & Πιπέρι
Οδηγίες
-
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα λαχανικά μαζί και τα αφήνετε στην άκρη .
-
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε ελαφρώς το χαλλούμι με τη λούντζα για 3-4 λεπτά .
-
Όταν θα είναι έτοιμα, τα μεταφέρετε στο μπολ με τα λαχανικά και προθέτετε ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε .
-
Μεταφέρετε τη σαλάτα σε μπολ σερβιρίσματος και γαρνίρετε με ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου. Σερβίρετε αμέσως.